Berkleba
Heeft u vragen?
+31 (0)24 366 0621
info@berkleba.nl

Gebruiksspecificatie

Voor het aanbrengen van tape moet de ondergrond schoon, droog en vetvrij zijn. Voorkom aanraking van de open zijde van de tape omdat dit de kleefkracht nadelig kan beïnvloeden. Alle lijmsystemen die op tapes worden gebruikt zijn drukgevoelig (niet vloeibaar). Druk daarom de tape bij het aanbrengen stevig aan over het gehele kleefoppervlak, voor een goede verbinding.

 

Testen op geschiktheid

Voordat u aan de slag gaat is het belangrijk te controleren of de tape geschikt is voor het doel en de ondergrond.

Plak de tape hiervoor op de beoogde ondergrond en laat deze 12-24 uur zitten.

Indien u tape op kwetsbare ondergronden (o.a. zachte PVC, natuursteen, zink, koper, e.d.) of onder zware omstandigheden wilt gebruiken, raden wij u aan vooraf advies te vragen. Indien nodig kunt u in overleg met Berkleba testen.

 

Opslag

De omstandigheden waaronder tape wordt opgeslagen en gebruikt, kunnen van invloed zijn op het resultaat. De houdbaarheid van tape is ca. 12 maanden bij opslag op een koele en droge plaats met een gemiddelde temperatuur rond de 20°C (uitzonderingen worden specifiek vermeld).

Tape mag tijdens opslag niet in direct contact komen met uv-licht of andere warmtebronnen.

 

Overig

De specificaties op onze website, productbladen en brochures zijn gemiddelden en bieden geen garanties. Bij verkeerd gebruik kan Berkleba geen enkele verantwoordelijkheid nemen.

 

Wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan contact op met ons.

Wij zijn u graag van dienst.

 

Op al onze transacties zijn de algemene leveringsvoorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij KvK onder nummer 09148530. Een exemplaar wordt u op verzoek kosteloos toegezonden.