Berkleba
Heeft u vragen?
+31 (0)24 366 0621
info@berkleba.nl

Huisman Group

 

Huisman Group is de Logistieke partner van Berkleba B.V. te Wijchen.

In deze functie nemen wij op voorraad- en logistiek gebied het meeste werk uit handen van Berkleba B.V. Ook sturen we de wereldwijde importzendingen aan en in Nederland verzorgen we de inklaring en het transport naar Wijchen.

Op het gebied van warehousing beheert Huisman Group de voorraad van de ca. 750 verschillende producten in bulk en pick locaties. Na ontvangst en kwantitatieve controles van geleverde goederen worden alle omdozen voorzien van een barcode label welke we vervolgens scannen om het product te identificeren. De goederen worden met behulp van een RF handheld op een pick locatie bevestigd.

 

Dagelijks ontvangen wij vanuit Berkleba B.V. meerdere elektronische orders die we in ons Warehouse Management Systeem inlezen. Dit is een zeer betrouwbare, foutloze en snelle order intake. Vervolgens worden de orders gepland en in een batch gegroepeerd waarna we ze papierloos d.m.v. een RF Handheld verzamelen. Door het groeperen van orders in een batch zijn we in staat om zeer efficiënt meerdere orders tegelijk in een verzamelproces te picken. Door deze efficiënte werkwijze zijn we in staat om 98% van de orders dezelfde dag nog te verzenden.

Afhankelijk van de grootte van de order boeken wij de zending bij een pakketvervoerder of zetten we onze eigen Huisman trailers in om de goederen af te leveren bij de klanten van Berkleba B.V..

Middels een Webportaal is Berkleba B.V. altijd in real time op de hoogte van de voorraad en

in-/uitslagen per product.